office@planab.ro
Pentru consultatii gratuite, suna la+40.0724.641.466

Despre

Agenția FAMILY CARE

Cine suntem?

SUNTEM O FAMILIE.

Da, și noi suntem o familie cu doi copii minunați și care s-a ivit de aceeași problemă ca și familia dumneavoastră probabil: ne-am mutat în România după 10 ani în care am locuit în Germania și aici, neavând pe nimeni care să ne ajute, ne descurcam destul de greu cu cei doi băieți, cu curățenia, cu mâncarea, cu călcatul rufelor și cu alte treburi casnice consumatoare de timp și energie.

Dimineața trebuia să ducem copiii la grădiniță și la școală, apoi plecam la muncă și seara când veneam cu toți acasă, în loc să ne ocupăm de ei și să petrecem timpul cu ei, noi aveam de făcut multe treburi casnice.

Bineînțeles că în tot acest timp am avut diverse menajere și bone dar pe lângă faptul că am găsit greu persoane potrivite, când ne era lumea mai dragă acestea renunțau din diverse motive și iar o luam de la capăt.

Așa a luat ființă FAMILY CARE, o agenție de care ne ocupăm îndeaproape, eu și soția mea, și care oferă servicii de recrutare, selecție și plasare personal pentru nevoile familiilor foarte ocupate.

În urma recrutării și selecției pe care o facem în mod profesionist și responsabil, recomandăm persoane cu experiență de bonă/guvernantă și personal pentru activitățile din domeniul casnic dar și persoane specializate în îngrijirea bătrânilor. În domeniul îngrijirii bătrânilor avem și experiență internațională, în prezent avem o firmă cae oferă aceste servicii pentru străinătate.

Recrutarea personalului se realizează cu ajutorul unui psiholog acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania, cu studii si experiență în resurse umane.

Agenția Family CARE are tot interesul și preocuparea să recomande colaborări între persoanele care au principii, valori și interese asemănătoare, ghidate de specificul compatibilităților dintre oameni pentru a se cunoaște și ajuta reciproc.

De ce noi?

  • Oferim personal eficient și cu experiență, atent selectat, care vine în întâmpinarea nevoilor dumneavostră!
  • Înainte de toate vom fi un partener și un consultant si nu doar un furnizor pentru dumneavoastră.
  • Va oferim cele mai bune servicii la prețuri rezonabile.
  • Va oferim garanție perfectată contractual pentru fiecare serviciu pe care il furnizam.