office@planab.ro
Pentru consultatii gratuite, suna la+40.0724.641.466

Menajere

Menajere

Ajutor menaj

Așa cum știm cât de importantă este bona pentru copiii noștri, la fel știm și că alegerea unei menajere care să se ocupe de curățenia unei casei este un moment delicat și dificil, întrucat presupune aducerea în casă a unei personae străine, ceea ce implică automat încrederea de a lăsa lucrurile de valoare în grija ei. Deasemenea e nevoie de un timp de acomodare, în care să i se explice care sunt regulile casei, modul în care se face curățenie.

Pentru toate acestea sunt necesare anumite calități pe care această persoană trebuie să le aibă pentru a se putea integra în familie.

O MENAJERĂ care să:

  • fie de încredere
  • fie ordonată, curată și pedantă
  • fie minuțioasă și atentă la detalii
  • să comunice tot ce e nevoie cu membrii familiei
  • să fie eficientă
  • să facă treabă ca și cum ar face la ea acasă

Din nou, consultanții și psihologii Family Care se ocupă de recrutarea candidatelor astfel încât persoanele selectate să aibă deprinderile, abilitățile și răsăturile de personalitate potrivite pentru acest post.

Astfel, vă putem ajuta să găsiți menajera potrivită, pentru ca întreaga familie să se simtă bine în confortul unui cămin curat și ordonat, fără a mai duce grija problemelor casnice (menaj, calcat, spălat, gătit).

Dacă sunteți în căutarea unui ajutor în menaj (menajere) ne puteți suna, puteți trimite o solicitare la adresa de email: contact@planab.ro sau puteți completa formularul alăturat.

Formular – cerere menajeră